„Andrei Năstase nu doar că nu vrea să participe la dezbaterile propuse, dar nici nu binevoieşte să răspundă personal. Deja are un secretar, a scris Ceban pe o reţea de socializare. El a mai subliniat faptul că Slusari a minţit atunci când a spus că Andrei Năstase a participat la toate dezbaterile cu candidatul PSRM. Candidatul Platformei Demnitate şi Adevăr nu a venit la dezbaterile de la postul public de televiziune. Ce diferență enormă e între socialişti şi Platforma DA! Secretarul lui Dodon, Ion Ceban, judecă oamenii după comportamentul său”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

În aceeaşi ordine de idei, Alexandru Slusari spune că „cine a minţit, analizaţi singuri. Eu am scris că noi nu am ratat nicio dezbatere. Noi înseamnă Andrei Năstase şi echipa sa. Chiar de la începutul campaniei, plahasocialiştii au spus că Andrei Năstase nu are echipă. Ce întrebări pot să mai existe acum? La dezbaterile de la Radio Moldova am participat eu. La alte dezbateri au participat Inga Grigoriu şi Dinu Plîngău. Dar pot merge şi alţi oameni. La ultimele dezbateri organizate de Promo-LEX, în locul lui Ceban a venit Vasile Bolea, care a spus din start că nu este consilier municipal”, a continuat vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

„Platforma DA uneşte oameni cu diferite viziuni, care au ca priorităţi lupta împotriva sărăciei, corupţiei şi exodului de oameni. Lupta împotriva sistemului despre care Dodon şi Ceban spun că participă mai bine de zece ani. Minţind sute de mii de oameni sărăci, voi v-aţi ales cu case de lux şi maşini scumpe. Şi voi ne spuneţi despre lupta împotriva corupţiei? Staţi în liniște şi aşteptaţi după voi vor veni procurori independenţi”, a punctat Alexandru Slusari.