image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase: Încurajez Diaspora să se implice în alegerile locale; Haideți împreună să facem schimbarea

Copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, îndeamnă cetățenii din Diasporă să se implice în cadrul apropiatelor alegeri locale care vor avea loc în Republica Moldova.

„Îi încurajez pe toți cei care vor schimbarea în această țară să se implice. Vor veni alegerile locale. Mai devreme sau mai târziu vor fi alegeri parlamentare. Îi îndemn pe cei din Diasporă să se implice. Cred că vreo 16 mii de oameni vor trebui să fie implicați în alegerile locale ca și candidați la consilier sau la primării. Vă invit să fiți alături de noi, să nu vă fie frică. Fiți oameni liberi. Doar nu ați furat ca și ei, nu sunteți vulnerabili. Haideți împreună să facem schimbarea”, a declarat liderul Platformei DA.

În context, Andrei Năstase a amintit de protestele de amploare, organizate de Platforma DA la Chișinău acum patru ani.

„Pe 3 mai 2015, zeci de mii de oameni au venit în PMAN pentru a-și cere libertatea și respectarea drepturilor. Toți atunci am protestat pentru o viață mai bună. Nu a fost în zadar. Și nu pentru că astăzi au ajuns în parlament oameni buni, ci pentru că am făcut un pas pentru eliberarea acestui stat”, a spus președintele Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: