image
Sursa foto: Getty Images

Lionel Messi și Neymar vor fi din nou coechipieri! Planul celor două staruri a fost dezvăluit

Viitorul lui Lionel Messi la Barcelona este în continuare în dubii. Starul argentinian și-a "convocat" colegii la el acasă imediat după victoria cu Valencia, pentru a sărbători succesul cu 3-2, iar jucătorii au stat la masă.

Presa spaniolă susține că atacantul de 33 de ani a vrut să-i motiveze pe aceștia pentru meciul extrem de important care urmează, cel cu liderul Atletico Madrid.

În plus, publicația Barcauniversal susține că Messi ar fi făcut acest gest ca unul de despărțire, pentru că ar urma să plece la PSG din vară, unde ar forma din nou cuplu de atac cu prietenul său, Neymar.

Astfel, în caz de victorie cu Atletico, Barcelona ar urma să treacă pe primul loc, iar Messi își dorește să-și încheie aventura la Barcelona cu un nou titlu de campion al Spaniei.

Cu toate acestea, nici situația lui Neymar nu este una prea sigură. Publicația Universo Online susține că Messi pleacă la PSG numai dacă Neymar își prelungește și el contractul cu parizienii, acolo unde evoluează din 2017, când a fost transferat chiar de la Barcelona pentru cea mai mare sumă din istorie, 222 de milioane de euro.

În orice caz, scenariul este unul simplu, și anume că unul dintre cei doi jucători se va transfera la clubul unde joacă celălalt. Asta pentru că este știută relația de prietenie dintre cei doi.

Timp de 4 ani, Messi și Neymar au format un cuplu "letal" la Barcelona, iar Suarez a fost vârful de lance al atacului. Cei trei, care au avut în total peste 100 de goluri combinate pe sezon în La Liga, și-a făcut un renume de "tridentul MSN". Cei trei au câștigat absolut tot ce se putea în tricoul Barcelonei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: