image
Sursa foto: Mediafax

Viorica Dăncilă și-a dat demisia de la conducerea PSD: „Vreau să ies prin ușa din față”

Viorica Dăncilă și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat din România, la finalul unei ședințe tensionate a Comitetului Executiv al PSD, care a durat aproape șase ore. Șefia interimară a PSD a fost preluată de Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților. Un congres PSD ar urma să fie organizat la începutul anului viitor.

Nervii au fost întinși la maximum în timpul CEX-ului PSD, scrie presa de la București.

„A fost un CEx îndelungat, în care fiecare coleg și-a spus opinia despre rezultatele la prezidențiale. Am înțeles poziția colegilor mei. Nu este un moment de slăbiciune, ci un moment de demnitate. Am făcut tot ce mi-a stat în putință să obțin un rezultat bun, dar acum înțeleg că se dorește o resetare, o nouă echipă care să preia conducerea partidului, cu o altă viziune, alt program. Vreau să le garantez colegilor mei că din viitoare echipă va face parte și Viorica Dăncilă”, a spus fosta președintă PSD.

Întrebată dacă s-au făcut presiuni asupra ei ca să demisioneze, Dăncilă a spus: „Colegii au vorbit, au spus ce au avut de spus. Eu am considerat că asta trebuie să fac. Sunt un preșdinte responsabil, care vrea să iasă prin ușa din față”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: