image
Sursa foto: realitatea.net

Horoscop: O zi cu multe șanse de câștig pentru o zodie

O zi cu multe şanse de câştig pentru nativi. Cu multă muncă, dedicare şi pasiune, s-ar putea să avansaţi în plan profesional mai repede decât v-aţi putea imagina.

Horoscop 12 martie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi de astrologi să îşi caute noi repere. Luaţi în considerare schimbarea jobului sau a partenerului de viaţă. Contează mult psihicul vostru, air dacă nu vă simţiţi bine în anumite împrejurări, eliberaţi-vă. Nu rămâneţi captivi în situaţii neplăcute. S-ar putea ca un vechi prieten să vă arate loialitate şi bunătate. Cine ştie, poate el este de fapt alesul şi nu aţi deschis larg ochii până acum.

Horoscop 12 martie 2019 Taur

Taurii astăzi trebuie să depună eforturi pentru a se menţine la suprafaţă. Munciţi din greu pentru a vă îndeplini visurile şi nu lăsaţi pe nimeni să vă pună piedici. Obstacolele vă vor face doar mai puternici, aşa că nu vă lăsaţi îngropaţi de ele. În dragoste astrologii au veşti bune. S-ar putea să cunoaşteţi pe cineva special şi să realizaţi că aveţi multe lucruri în comun. Acordaţi o şansă.

Horoscop 12 martie 2019 Gemeni

Gemenii au şanse mari de izbândă le serviciu. Dacă în ultima vreme concuraţi cu un alt coleg pentru un post superior, daţi dovadă de capacitate de muncă, perseverenţă şi talent. S-ar putea să fiţi observaţi de şefi, într-un sens bun, iar oferta să vă fie făcută vouă. Modestia e şi ea cheia succesului. Acceptaţi fără să vă lăudaţi n faţa celorlalţi, mai ales în faţa colegului. Poate şi el a muncit enorm, dar norocul nu a fost de partea lui.

Horoscop 12 martie 2019 Rac

Racii în această zi au parte de un conflict mai vechi, izbucnit din nou. S-ar putea ca cineva din cercul vostru de cunoştinţe să reapară în faţa voastră, răscolind trecutul pentrua celeaşi probleme. Nu vă isterizaţi. Rămâneţi calmi, vorbiţi cu tact şi cu politeţe, iar lucrurile se vor rezolva odată pentru totdeauna. Încercaţi să înţelegeţi punctul de vedere al acesteia şi să găsiţi o modalitate de mijloc pentru amândoi.

Horoscop 12 martie 2019 Leu

Azi va fi un punct de cotitură pentru tine. Un accident neaşteptat îţi va schimba viaţa în bine. E posibil să nu observi imediat dovezile acestei schimbări. S-ar putea să simţi mai degrabă confuzie, stres, chiar un sentiment de respingere pentru schimbare. Încearcă să te calmezi rapid. Poţi să încerci să-ţi distragi atenţia cu activităţi simple: curăţenie, sport care să te obosească, sau discuţiile obişnuite cu prietenii.

Horoscop 12 martie 2019 Fecioară

E cazul să îţi analizezi foarte în amănunt gândurile. E posibil să ai o întrebare al cărei răspuns să îţi fie frică să îl descoperi. E important să rămâi liniştit, indiferent cât de înfricoşător este acest răspuns. În restul zilei ai parte de succes profesional, de mici victorii în dragoste şi de cumpărături utile. N-ar strica să faci unele mici schimbări în casă.

Horoscop 12 martie 2019 Balanţă

Nimici din ce ţi se întâmplă astăzi, oricât ar fi de greu, sau din ce îţi trece prin cap, oricât ar fi de stresant, nu ar trebui să te distragă de la planurile tale. Dacă reuşeşti asta, o mulţime de uşi spre un viitor în care vor veni succesele ăţi se vor deschide. Azi e bine să chletuieşti bani pentru achiziţii frumoase, sau pe daruri pentru oamenii dragi.

Horoscop 12 martie 2019 Scorpion

Ar fi bine să te abţi de la dispute, astăzi. Mai ales dacă şeful tău e o persoană lipsită de politeţuri şi în general despotică. Vei suporta consecinţele dacă începi să te cerţi cu el. E mai bine să-ţi foloseşti toată înţelepciunea în orice faci astăzi. Dacă reuşeşti să fii mai tolerant, mai moale şi pe lungimea de undă a celor din jur, vei avea surpriza să descoperi noi prieteni în jurul tău.

Horoscop 12 martie 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii pot avea probleme la serviciu. Ajungi mai târziu la birou şi asta va stârni furia colegilor şi a şefilor, mai ales că nu se întâmplă pentru prima dată. Nu lua situaţia în tragic, recunosşte că ai greşit şi încearcă să te relaxezi. Altfel, toată ziua este ruinată. Dacă ai în plan o călătorie, nu şofa. Lasă asta în seama unui șofer cu experiență. Între timp, tu poţi să tragi un pui de somn, să citești, să vorbeşti la telefon, să exersezi exerciții de respirație sau să te bucuri de peisaj.

Horoscop 12 martie 2019 Capricorn

Capricornii pot avea probleme de sănătate în această zi. Există riscul ca o boală să revină sau va începe o recidivă a unei boli suferite recent. Poate că sursa acestui necaz este stare depresivă. Încearcă să scapi de întunericul din viaţa ta, cât mai curând posibil. Sfatul este relevant mai ales pentru cei care au în responsabilitate copii.

Horoscop 12 martie 2019 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii se simt sub presiune. Este un moment prielnic să te lupţi pentru o poziție vacantă, să lupți cei care concurează pentru aceeaşi poziţie. Este important să nu-ţi epuizezi toate resursele în acest "război". De asemenea, ar trebui să eviţi orice metodă necinstită în acastă luptă. Seara te poţi dedica activităților creative, sportului, auto-instruirii și meditațiilor.

Horoscop 12 martie 2019 Pești

Marţi, Peştii se vor simţi un pic trişti. Poate că motivul este lipsa energiei solare, a lipsei generale de emoții vii sau a unui sprijin real din partea celor dragi. Puteți să comunicați mai mult şi să redescoperiţi beneficiile mersului pe jos. În a doua jumătate a zilei, vă puteți lovi de o întrebare dificilă. Răspunsul la această întrebare va determina viitorul familiei tale, soarta afacerii sau a carierei. Înainte de a da un răspuns ferm, calculați toate rezultatele posibile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: