image
Sursa foto: jurnal.md

La Strasbourg are loc Forumul mondial pentru democrație; Jurnal TV participă la lucrări

World Forum for Democracy 2019 (Forumul mondial pentru democrație) și-a deschis astăzi ușile. Factori de decizie, politicieni, jurnaliști, activiști, reprezentanți ai mediului de afaceri, precum și al celui academic s-au reunit astăzi Strasbourg, unde, timp de trei zile, vor avea loc dezbateri plenare şi tematice, ateliere de lucru, expoziții, reuniuni publice.

La lucrările forumului participă și postul de televiziune Jurnal TV.

Forumul Mondial pentru Democraţie este o iniţiativă a Consiliului Europei, concepută ca un cadru anual de dialog între diverse medii ale societăţii privind principalele provocări cu care se confruntă democrațiile din întreaga lume și pentru încurajarea inovării în domeniul democrației.

WFDWFD

Ediția din acest an se va concentra pe informare și democrație. În cadrul forumului, participanții vor explora în ce măsură informațiile pe care le consumăm astăzi sunt de încredere și ce lecții putem și ar trebui să învățăm pentru a asigura fluxul liber de informații de încredere în viitor.

Și jurnalistul Dumitru Mișin, moderatorul talk-show-ului „Ora Expertizei” de la Jurnal TV, participă la lucrările Forumului.

MisinMisin

În cadrul Forumului vor avea loc mai multe laboratoare, unde vor fi abordate fenomene precum dezinformarea, fake news, digitalizarea etc.

Vedeți mai jos agenda World Forum for Democracy 2019:

Noutăţile partenerilor

comentarii: