image
Sursa foto: news.ro

Un microbuz cu pasageri, implicat într-un grav accident la Iași; Se îndrepta spre Republica Moldova

Opt persoane au fost rănite după ce două microbuze în care se aflau 27 de pasageri s-au ciocnit sâmbătă seară în zona localităţii ieşene Leţcani. Acestea au fost transportate de urgență la spital. Potrivit informațiilor unul dintre microbuze se îndrepta spre Republica Moldova.

Prefectul de Iaşi Marian Şerbescu a declarat pentru News.ro că dintre persoanele rănite, două sunt în stare mai gravă, între care şi şoferul unuia dintre microbuzele implicate în accident.

Planul roşu a fost ridicat, cele opt victime fiind transportate la spital. Două dintre acestea sunt în stare mai gravă. Din ceea ce mi-au transmis poliţiştii, şoferul unui microbuz care mergea către Republica Moldova a întors maşina, fără să se asigure, fiind lovit de un alt microbuz care venea din spate. Cinci persoane erau într-un microbuz, iar 22 în celălalt. Nu au fost pasageri încarceraţi”, a afirmat prefectul de Iaşi, Marian Şerbescu.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, respectiv unul de la descarcerare, o autospecială de comandă şi primă intervenţie, trei echipaje de prim ajutor şi şase ambulanţe.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabil iîmprejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: