image
Sursa foto: captură video

Tânăr acuzat că a vrut să-și împingă prietena în fața unui tren din Australia // Imagini șocante

Camerele de supraveghere dintr-o gară din Australia au surprins imagini șocante. Lucas Narkle, un tânăr în vârstă de 19 ani, a încercat să-și împingă iubita în fața unui tren aflat în mișcare.

Imaginile făcute publice de CCTV sunt folosite acum în procesul împotriva tânărului.

Lucas Narkle s-a prezentat miercuri la Curtea Districtuală din Sudul Australiei, după ce a pledat vinovat la acuzațiile de tentativă de crimă. În ciuda imaginilor care o arată pe fata de 14 ani luptând cu disperare pentru viața sa, judecătorul Simon Stretton a declarat că este puțin probabil ca acuzatul să primească o pedeapsă mare, scrie Digi24.

"Trebuie să țin cont de faptul că acțiunile sale sunt scurte, iresponsabile și nu au provocat vreun rău fizic. Cred că nu ar ajuta la nimic prin impunerea unui termen suplimentar de închisoare, dar sunt pentru muncă comunitară extinsă, " a explicat judecătorul citat de Daily Mail. Lucas Narkle va afla joi decizia Curții.

Imaginile șocante au fost surprinse în stația Elizabeth South din nordul Adelaidei, în luna octombrie a anului trecut. Fata, de 14 ani, a fost văzută luptându-se cu disperare pentru viața ei în timp ce era târâtă spre trenul care se apropia de staţie. Narkle a pledat vinovat pentru că a pus în pericol viața fetei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: