image
Sursa foto: privesc.eu

Alexandru Slusari spune că se tărăgănează reconectarea blocurilor la apă caldă: „Până la sărbătorile de iarnă mai este timp”

„Anul blocul în care locuim a avut ocazia bună să simte „eficiența” activităților întreprinderii Termoelectrica. Practic, de două luni suntem și vom mai fi fără apă caldă menajeră. Din 14 august merg lucrări. Inițial termenul reconectării a fost stabilit pentru 7 septembrie. După, a fost prelungit până la 15. Mai apoi, până la 20. Și așa mai departe. 30 septembrie și acum avem o nouă data prelungirii - 6 octombrie. Însă, numărul mare de chiștoace lângă șanț și numărul mic de țevi instalate tot acolo, nu știu de ce, ne pune pe gânduri că următoarea data reconectării are toate șansele să fie revizuită de băieți „harnici” de la Termoelectrica. Până la sărbătorile de iarnă mai este timp, dar mai apoi e nevoie de așteptat primăvara”, spune vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

„Câțiva ani în urmă ministrul democrat Valeriu Lazar a organizat procesul transferării întreprinderii „Termocom” din subordinea municipală în gestiunea Guvernului. Atunci de la el au curs promisiuni gârlă precum că nouă entitate, succesor al Termocom-ului, va presta populației serviciile de calitate mult mai bună”, a adăugat Alexandru Slusari.

Totodată, vicepreşedintele Platformei DA spune că dacă nu va fi reconectată apa caldă, vor fi organizate proteste.

„În asemenea condiții, dacă fericirea în forma unui serviciul elementar așa și nu vine sâmbătă, i-am anunțat deja dispeceratul celei mai „eficiente” întreprinderii că vom fi nevoiți să organizăm un protest al locuitorilor blocului, care îl putem extinde, întrucât am observat că sunt foarte multe blocuri. Să venim cu toții la Termoelectrica și la Guvern pentru a căuta eficiența”, a explicat Alexandru Slusari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: