image
Sursa foto: acmilan.com

Higuain a fost prezentat oficial: Toată lumea m-a vrut aici; Cine l-a convins să o aleagă pe AC Milan

Gonzalo Higuain a fost prezentat oficial la AC Milan, unde va juca pentru cel puțin un sezon. Atacantul argentinian a vorbit în premieră din calitate de jucător al Milanului și a recunoscut că înainte să-și pună semnătura pe contractul de joc oferit de gruparea milaneză a avut pe masă și o ofertă de la Chelsea. Argentinianul a precizat că nu s-ar fi simțit deloc confortabil în Anglia și a mai spus că doar noul antrenor al londonezilor, Maurizio Sarri a fost cel care l-a dorit cu adevărat.

"Aprecierea pe care i-o port lui Sarri nu este nouă. Însă singura persoană care m-a dorit acolo a fost el. Toată lumea m-a vrut aici. Acesta este cel mai bun lucru pentru un jucător, îți oferă motivație și încredere", a declarat Higuain în cadrul primei sale lui conferințe de presa ca jucător al celor de la AC Milan.

"Il știu bine pe Pepe Reina, joc aici de 5 ani și cred că Milan are o echipă grozavă. Milanello are tot ce își dorește un jucător să vadă: multe terenuri, istorie și fotbal. Ți se face pielea de găină. Milanello este ceva special. Am jucat cu Biglia timp de 10 ani la echipa națională, îl respect și mă bucur să-l văd din nou. Am jucat deja alături de Ronaldo așa că sunt fericit de această nouă provocare", a mai spus Higuain, care a acceptat un salariu anual în jurul a 8 milioane de euro.

Argentinianul a dezvăluit și numele celui care a avut un cuvânt greu în alegerea noii sale echipe: "Leonardo pe care îl cunoșteam de ceva timp are foarte mult merit în venirea mea aici. Am văzut încrederea din ochii lui și pentru mine acest lucru a reprezentat o motivație puternică să vin la Milan.

De asemenea a mai fost important să discut cu Gattuso, există multă încredere în această echipă și în plus de asta mi-a plăcut și cum au jucat sezonul trecut. Acesta este un club puternic caracterizat de trecutul său plin de glorie, acum trebuie să mergem cât mai departe. Sunt fericit că sunt aici".

Alături de Gonzalo a fost prezentat și Mattia Caldara, care a fost și el cedat de Juventus în schimbul lui Bonucci. Mattia Caldara (24 de ani) a fost cumpărat de Juventus de la Atalanta pentru 28 de milioane de euro, în ianuarie 2017, însă nu a debutat pentru torinezi: a fost împrumutat până acum la trupa din Bergamo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: