image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid vrea să-l vândă pe Bale ca să aducă un jucător de 180 de milioane de euro

Florentino Perez are planuri mari la Real Madrid. Președintele grupării de pe Santiago Bernabeu vrea să-l vândă pe Gareth Bale ca să-l poată cumpăra de la Tottenham pe golghetereul Harry Kane.

Considerat marea vedetă a lui Real Madrid după plecarea lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale nu a impresionat în acest debut de sezon și a avut o prestație mult sub așteptări în El Clasico. Florentino Perez a înțeles că formația sa are nevoie de un nou superstar și vrea să-l aducă pe Harry Kane, de la Tottenham. Real Madrid preferă să aștepte până la vară pentru transferul lui Kane decât să facă în iarnă o ofertă pentru Mauro Icardi, căpitanul lui Inter.

Real Madrid vrea să-l vândă pe Bale pentru 80 de milioane

Real Madrid anticipează că va încasa în jur de 80 de milioane de euro în schimbul lui Gareth Bale. Suma ar putea crește dacă prestațiile galezului se îmbunătățesc până la finalul sezonului, dar cu siguranță niciun club nu va oferi mai mult de 100 de milioane în schimbul lui Bale. Pe lângă această sumă, madrilenii vor adăuga între 80 și 100 de milioane pentru a putea realiza trecerea lui Harry Kane de la Londra, pe Santiago Bernabeu.

Decarul lui Tottenham este unul dintre cei mai buni atacanți ai planetei în ultimii ani și un marcator pur-sânge. În acest sezon are 10 goluri și un assist în 15 meciuri, dar Tottenham e doar pe locul 4 în Premier League și cu șanse mici să se califice în primăvara UEFA Champions League. Deși mai are contract cu londonezii până în 2024, Kane ar putea agreea o trecere la Real Madrid, formație unde cu siguranță ar avea mai mulțe șanse să câștige trofee, lucru care nu s-a întâmplat la Tottenham.

Cifrele lui Gareth Bale la Real Madrid

Galezul în vârstă de 29 de ani se află la Real Madrid din 2013, atunci când a fost cumpărat de la Tottenham pentru 100 de milioane de euro. Bale are 203 partide şi 93 de goluri pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu, în toate competiţiile. În acest sezon, Bale a jucat 14 meciuri, a marcat 5 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: