image
Sursa foto: captură video

Drama lui Teodor Danci, concurent la Vocea României; Tatăl lui a murit în timpul preselecțiilor // VIDEO

Teodor Danci este un adolescent în vârstă de 16 ani care a reușit să treacă de etapa audițiilor pe nevăzute de la concursul Vocea României, transmis de Pro TV România.

Teodor Danci, concurentul care a ajuns în echipa antrenată de Horia Brenciu a trecut printr-o mare dramă. Teodor Danci are 16 ani și a concurat și la Vocea României Junior, unde a fost antrenat de Andra.

Tatăl lui Teodor a încetat din viață de curând. Chiar înainte de preselecțiile la Vocea României, Tatăl lui a intrat în comă. Și-a revenit puțin și i-a spus fiului său că-l va susține la audiții, însă, din păcate, a decedat până când acesta a urcat pe scena de la Vocea României. „Ultima dată când a zis că își va lua la revedere de la noi, ca să zic așa, a zis ca îl va sustine. N-a mai apucat…”, a spus mama lui Teodor, prezentă în culisele emisiunii prezentate de Pavel Bartoș.

„Este un timbru unic la Vocea României. Ai făcut cum fac schiorii elvețieni. Ai făcut slalom cu vocea, dar te-ai și întors”, i-a spus Horia Brenciu lui Teodor după prestația pe scenă. Apoi juratul l-a întrebat în ce echipă ar fi vrut să meargă.”Sincer, mie îmi place mult de Irina, dar nu mă deranjază să merg în echipa ta”, i-a răspuns Teodor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: