Breaking News

image
Sursa foto: facebook

Primarul de Sângerei părăsește PUN și aderă la PAS: „Nu mă lipesc acum de cei mari, sunt lucruri concrete de făcut”

Primarul de Sângerei Arcadie Covaliov, care a ajuns în această funcție pe listele Partidului Unității Naționale, anunță că pleacă de la PUN și aderă la Partidul Acțiune și Solidaritate, după ce în campania electorală a făcut agitație pentru candidatul Maia Sandu.

„Știți bine că în orașul Sîngerei Maia Sandu a ieșit învingătoare. Știți bine că am umblat fără stavilă în campania electorală și am bătut la uși, împreună cu echipa ei, ca să comunicăm oamenilor adevărul și să dezmințim toate erorile și ororile propagantistice. Și știți bine că am reușit. Acum să vă spun decizia mea, care este întâi de toate a voastră. Ader în partidul înființat de Omul în care cred și pe care Voi, dragi locuitori ai orașului Sîngerei, l-ați investit cu încredere” a anunțat pe pagina sa de facebook Arcadie Covaliov.

„Sper că toți oamenii vor avea discernământul de a înțelege că nu mă lipesc acum de cei mari, ci pentru că sunt lucruri concrete de făcut, iar mie asta îmi place. Avem nevoie de o echipă puternică și eu mă ofer și mai departe să fiu mereu la îndemână pentru a face acele schimbări pe care ni le dorim de atâta vreme”, a spus primarul de Sângerei.

La alegerile locale din 2019, Arcadie Covaliov a fost ales de 64,46 la sută dintre alegătorii cu drept de vot

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: