image
Sursa foto: fifa.com

Neymar trage tare pentru Mondial: Ultimele detalii din cantonamentul Braziliei

Neymar a participat joi la primul antrenament colectiv cu balonul alături de echipa națională de fotbal a Braziliei, în ciuda unei uşoare jene datorată lungii perioade de indisponibilitate. Selecţionerul Tite l-a introdus printre titularii care se pregătesc pentru Cupa Mondială 2018.

La începutul săptămânii, celebrul număr 10, care se reface după o accidentare la piciorul drept suferită în februarie, la PSG, şi-a început pregătirea fizică cu o serie de examene medicale şi antrenamente în sală.

"Neymar s-a antrenat bine", a asigurat coechipierul său Fred într-o conferinţă de presă. "Cred că la un moment dat, el a resimţit probabil o durere după ce a lovit cu piciorul solul, dar este bine", a adăugat acesta.

Brazilianul se recuperează după operaţia de la piciorul drept mult mai rapid decât se aşteptau membrii comisiei tehnice a cvintuplei campioane mondiale, aşa cum au anunţat, miercuri, medicii fizioterapeuţi.

Pregătirea Braziliei a debutat oficial luni la Teresopolis, cu 16 din cei 23 de jucători convocaţi în urmă cu o săptămână de selecţionerul Tite.

După marele debut cu Elveţia, pe 17 iunie la Rostov, Brazilia va întâlni Costa Rica pe 22 iunie la Sankt Petersburg, şi Serbia, pe 27 la Moscova, în cadrul Grupei E.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: