image
Sursa foto: privesc.eu

(VIDEO) Scântei la Parlament, după ședința eșuată: Chicu, amuzat peste măsură de indignarea deputaților

După amânarea ședinței de astăzi a Parlamentului, unde premierul Ion Chicu urma să prezinte Proiectul de lege privind instituirea unor măsuri de susținere a cetățenilor și întreprinzătorilor în condițiile stării de urgență, s-au încins spiritele pe holurile legislativului.

Deputații din opoziție și-au exprimat indignarea, menționând că ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament este o rușine și acuzându-l pe premier că face circ și că acesta știa că deputații din partidele de guvernare, PD-PSRM, nu vor veni la ședință.

Parlamentarii ACUM au bruiat discuția premierului cu presa, scandând „Rușine, domnu Chicu, rușine!”, în timp ce acesta ieșise în fața camerelor.

„Nu vă este rușine de ce ați făcut astăzi? La ce ne-ați chemat?”, l-a întrebat deputatul Mihai Popșoi, care l-a întrerupt din discurs pe premier.

Intervenția pare să-l fi amuzat copios pe premier, care abia își reținea râsul.

„La capitolul rușine, arătați obrăjorii dvs să vedem cât sunt de roșii”, i-a răspuns Chicu deputatului PAS.

„Cât tupeu trebuie să ai ca să chemi deputații și să fugi cu coada între picioare? 7 ani de acasă... Unde vă sunt colegii din majoritatea parlamentară? Rușine! Rușine! Rușine!”, a continuat deputatul Mihai Popșoi în urma premierului Ion Chicu, în timp ce acesta se retrăgea din sala presei.

Scântei la Parlament, după ședința eșuată

Scântei la Parlament, după ședința eșuată Posted by Jurnal.md on Thursday, 2 April 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: