image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, "rege" pe Instagram. Suma astronomică pe care o încasează acum pentru fiecare postare

Cristiano Ronaldo (37 de ani) dărâmă record după record pe Instagram, unde este cel mai urmărit personaj din întreaga lume.

Atacantul lui Manchester United a depășit bariera celor 400 de milioane de urmăritori pe Instagram, record absolut la nivel global. Cristiano Ronaldo are 401 milioane de urmăritori și este urmat în clasament de Kylie Jenner (24 de ani), cu 309 milioane de urmăritori. Leo Messi completează podiumul, cu 306 milioane de urmăritori.

Daily Mail scrie că Ronaldo încasează acum o avere pentru fiecare postare publicată pe Instagram. Britanicii anunță că CR7 primește 1,7 milioane de lire sterline, circa 2,02 milioane de euro, pentru fiecare postare publicată pe contul său.

În ultimele cinci luni, Cristiano Ronaldo a obținut 163 de noi urmăritori! De cinci ori câștigător al Balonului de Aur, CR7 câștigă mai mult din social media decât de pe urma contractului de la Manchester United.

Cota lui Ronaldo pe Instagram "a explodat" în ultimul an. În septembrie 2021, portughezul încasa circa 1,02 milioane de euro pentru fiecare postare publicată.

Singurul cont cu mai mulți urmăritori este chiar cel al companiei Instagram, cu 469 de milioane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: