image
Sursa foto: Getty Images

Adevăratul Ronaldo se uită cu jind la CR7: Dacă m-aş fi antrenat şi eu aşa cum o face el...

Brazilianul Ronaldo este invidios pe seriozitatea lui Cristiano Ronaldo, care în fiecare zi a carierei dă 100% la antrenamente pentru a fi în forma fizică optimă.

Considerat un adevărat "Fenomen" al fotbalului, brazilianul Ronaldo e considerat încă de mulţi cel mai mare număr "9" din toate timpurile. Accidentările repetate l-au împiedicat să îşi atingă potenţialul maxim, dar, chiar şi aşa, ceea ce a reuşit în fotbal e impresionant.

În ziua meciului Juventus - Inter, fostul atacant al nerazzurrilor a vorbit despre cât de mult îl admiră pe CR7. Totuşi, acesta a ajuns unde a ajuns în primul rând graţie seriozităţii şi abia apoi ca urmare a talentului. Extrem de matur acum, sud-americanul realizează că asta e calea de urmat pentru a fi un fotbalist uriaş, dar nu poate să nu se întrebe unde ar fi ajuns el dacă ar fi tratat atât de serios fotbalul.

"Eu mă antrenam pentru că aşa trebuia, aveam nevoie. Cristiano Ronaldo se antrenează pentru că iubeşte să facă asta. Dacă m-aş fi antrenat şi eu aşa cum o face el...", a spus "Dinţosul" în Gazzetta dello Sport.

Campion mondial cu Brazilia în 1994 şi 2002, Ronaldo a scris istorie în tricoul Barcelonei, lui Inter sau Real Madrid. Cea mai bună rată de goluri a avut-o pe Camp Nou, unde a marcat de 34 de ori în 37 de meciuri. A cucerit Balonul de Aur în două rânduri, 1997 şi 2002.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: