image
Sursa foto: jurnal.md

Usatâi, despre cazul piloților moldoveni: „Am spus în aprilie 2018 că vor fi ținuți până la alegeri pentru a se face PR”

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, care încă anul trecut a pus la dispoziție primele imagini cu cei doi piloți moldoveni capturați în Afganistan, afirmă că cineva a plătit ca piloții să fie ținuți până în ajun de alegeri și să fie eliberați înainte de scrutinul parlamentar pentru un plus de imagine guvernării.

„Mă bucur foarte mult că piloții moldoveni au fost eliberați. În aprilie 2018 eu am spus că vor fi ținuți captive până înainte de alegerile parlamentare și că pe seama eliberării lor se va face campanie electorală. Le mulțumesc tuturor celor care au participat la eliberarea cetățenilor moldoveni. Vorbesc despre oameni din diferite țări... Fețele lor nu vor fi arătate la televizor... Iar cel care i-a ținut până la alegerile din Moldova și a plătit pentru asta este un ticălos. Culmea cinismului”, a comentat Renato Usatâi, pe pagina sa de facebook.

Vedeți aici imaginile difuzate în exclusivitate la Jurnal TV în aprilie 2018 și declarațiile de atunci.

Noutăţile partenerilor

comentarii: