image
Sursa foto: privesc.eu

Năstase: „Castelul din cărți de joc construit de Plahotniuc începe să se prăbușească”

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, cel care a depus anterior denunțul la Procuratura Generală privind necesitatea inițierii un dosar penal pe faptul uzurpării puterii de stat, a comentat decizia de astăzi a Procuraturii de a iniția urmărirea penală.

„Castelul din cărți de joc construit de Plahotniuc și slugile sale începe să se prăbușească! Am spus că nu mă las! Iar încăpățânarea mea a dat roade: noul Procuror general interimar tocmai a dat curs cererii mele și a anulat ordonanța de refuz în pornirea urmării penale pe faptul uzurpării puterii de stat a predecesorului său! Denunțul meu va fi așadar examinat de Procuratură! Cei vinovați de această crimă gravă – cea mai gravă dintre toate – trebuie să fie trași la răspundere! Voi lupta până la capăt și voi furniza Procuraturii toate informațiile necesare pentru bunul mers al anchetei!”, a declarat Andrei Năstase.

Asta după ce, cu puțin timp în urmă, Procuratura Generală a anunțat pornirea urmăririi penale pe faptul uzurpării puterii de stat de către fosta guvernare, după ce un demers în acest sens fusese depus anterior de Andrei Năstase, dar fusese respins de fosta conducere a PG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: