image
Sursa foto: Getty Images

Cu ce se ocupă acum fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo din 2016

Cristiano Ronaldo este recunoscut nu doar pentru performanțele sale de pe terenul de fotbal, ci și pentru cuceririle spectaculoase pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Una dintre ele se numește Elisa De Panicis, o italiancă superbă, în vârstă de 33 de ani. De profesie fotomodel, superba blondă, înaltă de 1,78 metri, a ajuns în atenția presei în 2016, când a dezvăluit că are o relație cu Cristiano Ronaldo, chiar înainte ca portughezul să o cunoască pe actuala sa parteneră, Georgina Rodriguez.

Între timp, la 4 ani distanță de atunci, imaginea sa a explodat, iar acum e foarte activă pe Instagram, acolo unde are peste un milion de urmăritori, iar mai nou, este influencer. Pe paginile sale de socializare, frumoasa blondă își delectează fanii și cu poze "picante". Într-una dintre ele, ea apare complet dezbrăcată.

Potrivit presei de la acea vreme, Elisa De Panicis a căutat să intre în atenția lui Ronaldo în 2016, acesta a remarcat-o, iar cei doi au trăit o scurtă poveste de dragoste.

Cel puțin așa a spus frumoasa italiancă în timpul Euro 2016. După ce Realul a câștigat Champions League, Ronaldo a primit câteva zile de vacanță, iar acela a fost momentul în care cei doi au petrecut clipe romantice împreună în Ibiza, pe yachtul de lux al atacantului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: