image
Sursa foto: registru.md

ASP anunță adresele unde pot fi preschimbate permisele de conducere

Agenția Servicii Publice reamintește că pentru o deservire mai comodă şi rapidă a solicitanților care se adresează la subdiviziunile de înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto pentru a-și preschimba sau restabili permisul de conducere de modelele 1995, 2008, 2015 şi 2019, li se oferă posibilitatea de a preschimba permisul de conducere atât în cadrul Centrelor multifuncţionale din mun. Chișinău, cât și la Secţiile înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto.

Acestea sunt:Centrele multifuncţionale din mun. Chișinău. nr. 2 (str. Puşkin, 47), nr. 3 (str. Mihail Sadoveanu, 17) şi nr. 4 (bd. Decebal, 6), cât şi la Secţiile înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto nr. 10 (mun. Chişinău, str. Calea Ieşilor, 14), nr. 11 (mun. Chişinău, str. Socoleni, 1), indiferent de subdiviziunea care a eliberat inițial documentul respectiv.

„Concomitent, subliniem că comanda preschimbării permisului de conducere (model 1995) poate fi efectuată și în baza cererii electronice prin intermediul portalului serviciilor electronice www.e-services.md.

De acest serviciu pot beneficia doar persoanele documentate cu acte de identitate eliberate de autoritățile Republicii Moldova, titulari ai permiselor de conducere care sunt în evidența Sistemului Informațional Automatizat ”Registrul de stat al conducătorilor de vehicule”.

Detalii și suport informațional se oferă prin intermediul Call-centrului Agenției Servicii Publice la numărul de telefon 14909 și web pagina oficială a instituției www.asp.gov.md”, informează ASP.

Noutăţile partenerilor

comentarii: