image
Sursa foto: Getty Images

Allegri: Acest meci să ne fie o lecție; Ce a spus despre evoluția lui Cristiano Ronaldo

"Acest meci ar trebui să ne fie o lecţie pentru retur", au fost primele cuvinte ale antrenorului Massimiliano Allegri după ce Juventus Torino a fost învinsă în deplasare cu scorul de 2-0 de Atletico Madrid, miercuri, în prima manşă a optimilor de finală ale UEFA Champions League.

"În prima repriză, echipa a jucat bine, meciul a fost dificil. Adversarul a lăsat puţine ocazii. În repriza secundă, am încercat să jucăm mai bine. Trebuie să lăsăm această înfrângere, să continuăm să muncim, să jucăm în campionat şi să facem un meci bun în retur pentru a răsturna scorul. Să se spună despre noi că nu ne-am dorit calificarea, nu este adevărat. În prima repriză nu am fost buni, în repriza a doua meciul a părut mai uşor, însă nu a fost aşa. În retur, va trebui să fim precişi şi rapizi, să ne folosim de pasele între linii", a spus Allegri.

”Atletico este o echipă care, de opt ani, face în aşa fel încât celelalte echipe joacă împotriva ei. Juventus nu a fost la înălţime, dar pentru a juca contra lui Atletico îţi trebuie viteză şi precizie. Ei se apără bine şi pot juca 85 de minute în acest fel, după care pot înscrie. Am făcut o repriză secundă slabă, pentru că ne-am delăsat. Ronaldo a făcut un meci bun. Este un jucător obişnuit cu acest gen de meciuri. El nu a decepţionat, ci noi nu am funcţionat corespunzător în repriza secundă. Acest meci trebuie să ne servească drept lecţie pentru retur", a adăugat Massimiliano Allegri.

Juventus Torino a fost învinsă în deplasare de Atletico Madrid cu scorul de 2-0, miercuri, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Atletico s-a impus prin golurile marcate de doi fundaşi în ultimul sfert de oră al meciului, Jose Gimenez (78) şi Diego Godin (83).

Madrilenii au mai ratat ocazii prin Diego Costa şi Griezmann. Antrenorul Diego Simeone nu va putea conta în retur pe Thomas Partey şi pe Diego Costa, ambii suspendaţi.

Atletico a avut un gol anulat în urma arbitrajului video (VAR), la scorul de 0-0. De asemenea, madrilenii au primit un penalty, dar ulterior arbitrul a revenit asupra deciziei în urma consultării reluărilor video.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: