Breaking News

image
Sursa foto: sport.es

Negociem pentru Messi: Anunțul care a stârnit râsul la Roma

AS Roma a întâlnit FC Barcelona într-un meci din cadrul International Champions Cup. A fost o partidă spectaculoasă, dominată de catalani la numărul de ocazii, însă pe care echipa din capitala Italiei a reușit să o câștige cu 4-2.

Unul dintre fotbaliștii care a evoluat în acest meci a fost Malcom, jucătorul pe care Barcelona l-a "furat" de sub nas italienilor și care a și reușit să înscrie un gol. După fluierul final, președintele Romei a făcut mai multe declarații despre Malcom, dar și despre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

James Pallotta, președintele Romei, a declarat că deși nu a reșit să-l aducă pe Malcom, asta nu-i va da peste cap planurile.

În ceea ce-l privește pe Cristiano Ronaldo, oficialul Romei îl avertizează pe portughez: "Este un jucător fantastic, dar în Italia va fi mult mai dificil pentru el", a declarat Pallotta.

Întrebat care va fi răspunsul Romei pentru super-transferul bifat de Juventus, președintele clubului italian a răspuns ironic: "Negociem pentru Messi", a răspuns Pallotta zâmbind.

Pe lista de transferuri a Romei ar mai fi Suso, de la AC Milan și N'Zonzi, de la Sevilla.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: