image
Sursa foto: Huff

Vezi prezicerile astrale pentru astăzi, 19 aprilie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 19 aprilie.

Berbec

Ai în față o zi complicată, marcată de tendința de a reacționa exagerat, indiferent ce ar face oamenii din jur ca să te ajute să reduci din intensitatea unor stări de moment.

Taur

Ai tendința de a-i pedepsi pe aceia care te-au dezamăgit, lăsându-te la jumătatea drumului, deși știi foarte bine că nu ai dovezi în sprijinul acestei impresii.

Gemeni

Ai foarte clar în minte tot ce trebuie să faci, dar ai și la fel de mult rețineri, iar acestea s-ar putea dovedi o frână mai puternică decât ai fi crezut.

Rac

Nu e momentul potrivit pentru reacții categorice, chiar dacă ai impresia că ai fost dat deoparte la împărțirea unor beneficii, la muncă și acasă.

Leu

Degeaba încerci să îi protejezi pe apropiați de consecințele propriilor decizii. Îi poți ajuta și îi poți consilia, dacă îți cer acest lucru, dar atât și nimic mai mult.

Fecioară

Te grăbești să scapi de unele responsabilități – de exemplu, cele față de cei din familie. Încercarea ta este inutilă și se poate dovedi și dureroasă, în timp.

Balanţă

Chiar dacă ți se pare că este din ce în ce mai mare tensiunea din anumite relații – de exemplu, cea de cuplu -, trebuie să știi că aceasta este doar o etapă și că va trece repede.

Scorpion

Stau să explodeze problemele acumulate la serviciu sau acasă. Poate că sunt și ceva probleme de sănătate pe care le-ai tratat cu indiferență și acum nu mai poți face la fel.

Săgetător

E prea multă tensiune în aer ca să o mai sporești și tu cu un refuz sau cu reacții categorice. Dacă nu ești sigur pe ce faci, ar fi mai bine să renunți.

Capricorn

Poți deveni foarte ușor un exemplu negativ pentru cei din jur, din cauza unor reacții pe care nu vrei sau nu poți să le controlezi. Oricum, nu vezi rostul unui control prea strict.

Vărsător

Ești tentat să respingi responsabilitățile asumate, deși știi că nu le poți nici măcar neglija. Dorința ta de libertate este o exagerare nejustificată.

Peşti

Unii dintre cei care fac parte din existența ta ți se par astăzi prea reci sau mult prea interesați de propriile beneficii. Poate că este doar o impresie de moment.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: