image
Sursa foto: captură video

Neymar și-a aflat pedeapsa, după gestul golănesc filmat în tribune

Imaginile cu Neymar care lovește un fan al lui PSG, după finala Cupei Franței, cu Rennes, au făcut înconjurul lumii. Azi, atacantul brazilian și-a aflat pedeapsa.

Astfel, Neymar a a primit o suspendare de trei meciuri din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), care a sancţionat altercaţia jucătorului cu un spectator la premierea de la finala Cupei Franţei din 27 aprilie, scrie L'Equipe.

Neymar a primit o sancțiune blândă

Rennes a câştigat Cupei Franţei, după ce a învins-o pe PSG la loviturile de departajare (6-5, 2-2 după prelungiri). Neymar a avut un gest urât faţă de un spectator, care l-a insultat în timp ce se îndrepta să-şi ridice medalia la festivitatea de premieră din tribună.

Comisia de disciplină a dat dovadă de clemenţă faţă de Neymar, pentru că un asemenea incident este sancţionat cu 5-7 meciuri de suspendare. S-a ţinut însă cont de anumite circumstanţe atenuante, pentru că individul din tribună a recunoscut că a adresat invective tuturor jucătorilor parizieni.

În urma sancţiunii, Neymar nu va putea juca ultimele două etape din Ligue 1, cele cu Dijon (18 mai) şi Reims (25 mai). În schimb, brazilianul va putea evolua sâmbătă la meciul de la Angers, pentru că suspendarea intră în vigoare cu data de 13 mai.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: