image
Sursa foto: Jurnal.md

BLAGO: Rețeaua națională care sparge stereotipurile

Brandul internațional BLAGO dezvoltă în Republica Moldova o rețea națională pentru a fi mai aproape de clienţi cu o diversitate de soluții financiare și produse de necesitate personală.

În rețeaua BLAGO pot fi găsite produse pe placul fiecăruia și oferte combinate, asigurate prin serviciile: Lombard (Amanet), Creditare fără gaj, Magazin și Schimb Valutar, toate sub umbrela numelui BLAGO.

Cele 36 de filiale din 19 orașe ale Moldovei asigură distribuirea uniforma a soluțiilor noastre financiare, optînd pentru accesul ușor al fiecăruia dintre noi.

În cadrul serviciului Lombard (Amanet) bijuteriile din aur și argint nu sunt unicele produse care pot fi gajate în schimbul unei sume de bani. La fel, orice dispozitiv de utilitate casnică, precum un telefon, laptop, electrocasnice mari și mici, inclusiv și vehicule, poate fi amanetat.

Având cea mai mare estimare a articolelor din aur, argint și tehnică din Moldova, BLAGO vine cu o ofertă și mai atractivă pentru perioada sărbătorilor de iarnă - de la 515 lei până la 715 lei/gr. de aur.

Creditul de nevoi personale, fie pe un termen scurt sau lung, doar cu buletinul, sunt la fel un atu al brandului nostru, care dispune de un program de loialitate generos, acceptând și clienți cu venituri neoficiale.

BLAGO mizează pe calitatea serviciilor sale, fiind un brand internațional cu o experiență de 20 de ani în Ucraina, Polonia, Rusia, iar de 5 ani şi în Moldova.

BLAGO are misiunea de a consolida încrederea clienților săi în surse alternative financiare şi a contribui la bunăstarea și echilibrul financiar al acestora.

BLAGO, mereu cu planuri de rezervă pentru fiecare - ”Plan B”.

Ne găsiți cu mai multe detalii pe site-ul www.blago.md şi la tel. 0 800 10 880.

Noutăţile partenerilor

comentarii: