image
Sursa foto: Getty Images

Prima mașină a lui Cristiano Ronaldo, scoasă la vânzare: A ajuns să coste o avere, deși are 14 ani vechime

Un norocos va pune mâna pe o avere, iar altul pe o mașină care i-a aparținut lui Cristiano Ronaldo. Este vorba despre un "banal" Audi S3, însă nu orice S3, ci exact cel care i-a aparținut lui Cristiano Ronaldo, fiind prima mașină personală pe care a cumpărat-o.

Se întâmpla în 2004, după ce s-a transferat de la Sporting la Manchester United.

Acum, Audi-ul vechi de 14 ani, dar care era, la acea vreme, una dintre cele mai la modă compacte sport, se află în proprietatea altcuiva, însă doar faptul că i-a aprținut lui Ronaldo are menirea de a-i crește prețul de peste trei ori.

Actualul proprietar are toate actele care dovedesc că autovehiculul i-a aparținut cvintuplului câștigător al Balonului de Aur, inclusiv cartea de identitate a mașinii, pe care sunt trecute numele tuturor proprietarilor.

Pentru a profita de acest lucru, actualul proprietar nu a pus mașina pur și simplu la vânzare pur, ci a scos-o la licitație, iar prețul minim pentru care se va despărți de ea este de 20.000 de euro. În plus, el dă asigurări că mașina e în stare perfectă și are doar 161.000 de kilometri la bord.

Deși are un motor turbo, de 1,8 litri, tracțiune integrală și 210 de cai putere, mașina costă în mod normal cam 6.000 de euro pe piața second hand.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: