image
Sursa foto: Getty Images

L-au convins: De Gea semnează după CM şi va deveni cel mai bine plătit portar din lume

David De Gea (27 de ani), unul dintre cei mai buni portari din lume la ora actuală, a avut parte de un debut ezitant la Cupa Mondială din Rusia. În primul meci al Grupei B, cu Portugalia (3-3), goalkeeperul spaniol a gafat la reuşita de 2-1 a lui Cristiano Ronaldo.

Chiar şi aşa, portarul are în continuare sprijinul total al selecţionerului Fernando Hierro, care a anunţat că îl va titulariza şi în meciul următor, cu Iran. De Gea a primit sprijin şi din partea antrenorului de la Manchester United, Jose Mourinho, care le-a transmis celor de la Real Madrid să-şi caute alt portar, deoarece spaniolul nu este de vânzare. Mai mult de atât, Marca scrie azi că gruparea de pe Old Trafford îl va face pe De Gea cel mai bine plătit portar din lume.

Conform sursei citate, Man. United a demarat negocierile cu portarul pentru prelungirea înţelegerii scadente în 2019 încă din primele luni ale lui 2018, iar acum cele două părţi au ajuns la un acord. De Gea va semna un nou contract în această vară, valabil 5 ani, şi va câştiga 21 de milioane de euro pe sezon.

Jurnaliştii spanioli scriu că De Gea a bătut deja palma cu oficialii "Diavolilor" pentru prelungirea contractului şi că tot ce lipseşte în momentul de faţă este semnătura goalkeeperului. Parafarea noii înţelegeri se va produce după Cupa Mondială din Rusia, moment în care De Gea va deveni cel mai bine plătit portar din lume, scrie digisport.ro.

Manuel Neuer câştigă la Bayern 15 milioane de euro pe sezon, în timp ce restul portarilor sunt foarte departe de suma pe care urmează să o încaseze goalkeeperul spaniol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: