image
Sursa foto: Getty Images

Sassuolo - Milan 1-4: S-a trezit "Diavolul", fără Higuain

AC Milan a reușit, duminică seară, a doua victorie a sezonului, 4-1 pe terenul lui Sassuolo. Fără Higuain, care nu a fost nici măcar în lot, trupa lui Gennaro Gattuso a făcut cel mai bun joc din actuala stagiune.

Frank Kessie a "deschis balul" în minutul 39 și a stabilit scorul pauzei cu un șut de pe linia careului de 16 metri, zonă centrală, la capătul unei acțiuni personale. Cursa ivorianului a pornit din propriul teren.

Suso a dublat avantajul rossonerilor în minutul 50, iar Castillejo a făcut 3-0 (60). Sassuolo - antrenată de fostul jucător al lui CFR Cluj, Roberto De Zerbi - a reuşit şi ea să înscrie prin Filip Djuricic (68), care intrase în repriza secundă, însă nu a fost de ajuns. În cele din urmă, Suso a reușit dubla în al 4-lea minut de prelungiri, grație unei validări venite cu ajutorul arbitrajului video. Sassuolo a ratat şansa să bifeze a treia victorie consecutivă.

Cu această victorie, AC Milan adună 9 puncte în 6 meciuri (are unul mai puțin, din cauza amânării partidei cu Genoa, din prima etapă, care a fost reprogramată pentru data de 31 octombrie).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: