image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, făcut praf: Niciodată nu-l voi dori în echipa mea

Zlatko Dalic nu s-a arătat surprins de modul în care Cristiano Ronaldo a ales să-și manifeste nemulțumirea, după ce UEFA l-a ales pe Modric drept cel mai bun jucător din Europa, în cadrul ceremoniei de la Monaco.

Starul lui Juventus a absentat de la evenimentul la care au fost prezenți Mohamed Salah, Sergio Ramos, Luka Modric și Keylor Navas. Antrenorul croației s-a arătat dezgustat de modul în care Ronaldo, managerul și membrii familiei portughezului au ales să reacționeze în urma galei.

"Ronaldo, care nu a luat parte la ceremonia UEFA și toate acele declarații vizavi de Luka, câștigător al trofeului... Nu merită comentariile mele", a declarat Dalic.

Antrenorul croat l-a caracterizat pe atacantul portughez în termeni foarte duri: "Nu face decât să demonstreze ceea ce am susținut până acum. Ronaldo este un egoist pe care niciodată nu-l voi dori în echipa mea! El este tipul de jucător care gândește că 'nu contează dacă pierdem, singurul lucru care contează este să marchez un gol'", a fost reacția antrenorului care a condus naționala Croației în finala Campionatului Mondial din Rusia.

55 de jurnaliști și 80 de antrenori au desemnat cel mai bun jucător al anului. Cristiano Ronaldo nu a rămas nepremiat. El a fost desemnat atacantul anului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: