image
Sursa foto: Profimedia

Nimeni n-a reușit să-și dea seama ce are Serena Williams pe față. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii

Serena Williams (40 de ani) a revenit în competiţie după o pauză de un an, la turneul WTA de la Eastbourne (Anglia), unde participă în proba de dublu, alături de Ons Jabeur.

"O, Dumnezeule, este atât de amuzant să joci împreună cu Ons şi a fost super!", a declarat Serena Williams, după victoria cu 2-6, 6-3, 13/11 obţinută alături de Jabeur în faţa cuplului compus din Marie Bouzkova şi Sara Sorribes.

Fanii tenisului au reacționat imediat după ce au văzut-o pe campioana americană. Serena Williams a apărut pe teren cu 3 benzi negre pe obrazul drept, despre care a refuzat să discute la finalul partidei.

Nimeni nu are idee la ce fac referire cei 3 plasturi, însă fanii tenisului au remarcat imediat acest detaliu, iar imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

"Serena Williams pare să aibă două bandaje negre sau niște plasturi pe față. Nu știu despre ce este vorba", a scris reporterul Dan Wolken pe Twitter.

Cea mai mică dintre surorile Williams, aflată acum pe locul 1.204 mondial, care are în palmares 23 de titluri de Grand Slam la simplu, şi-a anunţat revenirea în circuit pe reţelele de socializare, săptămâna trecută.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: