image
Sursa foto: jurnal.md

Jurnal TV, interzis la ședința Consiliului Municipal Orhei

Sediul primăriei Orhei a devenit locul unde presa incomodă poate fi alungată și nimeni să nu răspundă pentru abuz. Cel mai recent caz a avut loc ieri, când echipei de filmare a Jurnal TV i s-a interzis să intre în sala de ședințe a Consiliului municipal. Reprezentanți administrației locale nu consideră necesar că trebuie să dea explicații, dar lasă de înțeles că interdicția vine direct de la Ilan Șor.

Ședința Consiliului municipal Orhei a fost programată pentru ora 17.00. Deoarece reporterul Jurnal TV a ajuns acolo mai devreme, responsabili din cadrul Primăriei i-au spus să aștepte în hol, iar când a încercat să urce la etaj, a fost oprit și... somat să părăsească instituția publică.

Nimeni dintre angajații primăriei Orhei nu s-a ostenit să dea vreo explicație. Reprezentantul Serviciului de presă al Partidului Șor, Tatiana Cociu, a promis că va face acest lucru mai târziu. Când, nu a spus.

Unii consilieri municipali au recunoscut că administrația a procedat incorect în raport cu echipa de filmare a Jurnal TV. Alții evită orice comentariu.

În clădirea primăriei se aflau paznicii lui Ilan Șor, ce ar însemna prezența acestuia în clădirea instituției. Nu este pentru prima oară când postului de televiziune Jurnal TV i se interzice accesul la Primăria Orhei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: