image
Sursa foto: facebook.com/sbu.odessa

Doi moldoveni reținuți în Ucraina: Au adus 12 kilograme de droguri din America de Sud

Doi moldoveni au fost reținuți la Odesa de către autoritățile ucrainene, după ce au fost prinși cu 12 kilograme de cocaină ascunse într-un container cu fructe. Aceștia ar face parte dintr-o rețea de contrabandiști.

Potrivit poliției ucrainene, aceștia au ascuns 12 kilograme de droguriîntr-un contaiener cu fructe, aduse pe cale maritimă din America de Sud.

După măsurile de investigație speciale, a încărcăturii care provine din țara care reprezintă unul dintre cei mai mari producători de droguri din lume, s-a constat că suma totală a acestora se estimează la un milion de dolari.

.facebook.com/sbu.odessa.facebook.com/sbu.odessa

Autoritățile ucrainene desfășoară măsuri speciale pentru identificarea altor persoane care ar putea fi implicate în asta.

Potrivit informațiilor, la sfârșitul lunii martie, polițiștii de frontieră au depistat la portul maritim din Odesa, 257 de kilograme de droguri care se îndreptau spre Europa.

Pe numele celor doi cetățeni moldoveni a fost intentat un dosar penal, iar dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 8 la 12 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: