image
Sursa foto: Getty Images

Salah a izbucnit în râs când a fost întrebat de Balonul de Aur și a răspuns cu doar două cuvinte

Mohamed Salah (29 de ani) a terminat doar pe locul 7 în cursa pentru Balonul de Aur, câștigată pentru a șaptea oară de către Lionel Messi (34 de ani).

Fotbalistul lui Liverpool era unul dintre cei care credeau că au șanse reale la obținerea premiului acordat de revista France Football, iar poziția sa în top 10 l-a surprins pe Jurgen Klopp, antrenorul său, dar și pe mulți alții.

Chiar și Salah a fost dezamăgit total de faptul că a obținut doar 121 de voturi, lucru arătat clar și în ultimul interviu acordat. La finalul derby-ului cu Everton, câștigat miercuri cu 4-2, în cadrul căruia a marcat și o dublă, Salah a fost întrebat de reporter ce părere are despre locul său în ierarhie.

Atacantul nu s-a putut abține și a izbucnit în râs, apoi a început să dea dezaprobator din cap. "Nu comentez" a fost răspunsul pe care l-a dat egipteanul, iar peste câteva secunde a părăsit interviul.

Jurgen Klopp a transmis că Mohamed Salah merita ”fără îndoială” să ocupe o poziție mai sus în ierarhie, deși egipteanul, cu poziția a șaptea, i-a devansat pe Neymar, Kylian Mbappe sau Kevin De Bruyne.

”Am fost surprins să văd pe ce poziție a fost Salah, sincer să fiu. Este Balonul de Aur, jurnaliștii votează, e votul vostru. Dacă voi credeți că ar fi trebuit să termine mai sus, atunci ar trebui să vă convingeți colegii.

Mereu poți să-i dai Balonul de Aur lui Messi pentru cariera pe care a avut-o, dar, dacă nu i-l dai acum lui Lewandowski, o să fie dificil să-i mai dai altădată. Și, da, Mo ar fi trebuit să fie mult mai sus, fără îndoială”, a spus Jurgen Klopp, în cadrul unei conferințe de presă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: