image
Sursa foto: Getty Images

Răspuns genial al lui Messi la întrebarea: Te-ai descurca la fel de bine și într-o noapte rece și ploioasă, la Stoke?

Lionel Messi (31 de ani) este considerat de mulţi cel mai bun fotbalist din istorie, însă există și voci care spun că argentinianul nu ar mai da un randament la fel de bun dacă ar pleca de la Barcelona. Decarul catalanilor a oferit un răspuns genial celor care se îndoiesc de calitățile sale.

Lionel Messi și-a petrecut întreaga carieră la Barcelona, dar au existat numeroase informații că a fost dorit în mai multe rânduri de formații din Premier League. Trecerea argentinianului în Anglia nu s-a realizat și nu puține au fost persoanele care precizau că oricum Lionel Messi nu ar fi făcut față nivelului din Premier League.

După multe momente de magie ale lui Lionel Messi în La Liga, contestatarii argentinianului din Premier League au o singură întrebare: "Ar fi putut face asta și într-o noapte ploioasă și rece, pe terenul lui Stoke?". Întrebarea a ajuns în cele din urmă și la urechile lui Lionel Messi, care a oferit un răspuns pe măsură.

"L-am întrebat pe Messi ce părere are despre ce spun oamenii în Anglia, că nu s-ar descurca atât de bine într-o noapte rece și ploioasă, la Stoke. Răspunsul lui: Cei care spun asta ar fi trebuit să vadă pe ce terenuri jucam la Rosario. Eu zic că mă descurcam destul de bine și acolo" a declarat jurnalistul Sky Sports, Guillem Balague, în presa din Anglia.

Un răspuns clar în această privință nu vom afla în viitorul apropiat. Lionel Messi are contract cu Barcelona până în 2021, iar Stoke a retrogradat din prima ligă la finalul sezonului precedent.

Englezii de la Daily Mail tind însă să-l dea dreptate jucătorului Barcelona. "Messi a câștigat toate trofeele posibile cu Barcelona și e golgheterul all time al clubului, cu 513 reușite așa că mai bine îl credem pe cuvânt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: