image
Sursa foto: Getty Images

Preşedintele lui PSG, chemat de Barcelona la tribunal în procesul cu Neymar

Barcelona l-a chemat la tribunal pe preşedintele lui Paris Saint Germain, Nasser Al Khelaifi. Şeful parizienilor a fost solicitat să participe în calitate de martor la următoarea înfăţişare din procesul catalanilor cu fostul său jucător, Neymar, în prezent la PSG.

Brazilianul susţine că mai are de primit 30 de milioane de euro de la gruparea de pe Camp Nou, reprezentând a doua parte a bonusului de loialitate pentru prelungirea contractului cu formaţia catalană.

Barcelona l-a acţionat la rândul său în justiţie pe Neymar, pentru a recupera de la fotbalistul brazilian banii încasaţi după prelungirea contractului său, cu o lună înaintea plecării în Franţa. De asemenea, catalanii vor şi daune în valoare de nouă milioane de euro.

Războiul dintre cele două părţi a debutat în august 2018, după ce vicecampioana Spaniei a refuzat să-i achite lui Neymar a doua parte a primei promise la prelungirea înţelegerii cu clubul spaniol, în momentul în care atacantul a decis să plece la PSG.

Conducătorii clubului catalan şi-au motivat decizia prin faptul că Neymar nu şi-a respectat contractul care îl lega de Barcelona până în 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: