image
Sursa foto: as.com

Sport.es: Real Madrid pregătește o ofertă de 350 de milioane de euro pentru Neymar; Salariu galactic

Real Madrid va termina sezonul 2018/2019 fără niciun trofeu, după ce a fost eliminată și din Champions League și Florentino Perez e gata să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Protagonist ar putea fi tot Neymar, brazilianul care și în prezent deține acest record. Neymar ar urma să devină și cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Catalanii de la Sport.es scriu că Florentino Perez a pregătit o ofertă de 350 de milioane de euro pentru Neymar și o va înainta în zilele următoare. E cu siguranță un pariu de totul sau nimic pentru Florentino Perez.Dacă PSG va accepta oferta, Neymar va deveni și cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Real Madrid îi pregătește un salariu net de 45 de milioane de euro. În acest moment sud-americanul primește de la PSG nu mai puțin de 36 de milioane de euro, dar este doar al doilea la acest capitol, după Messi, plătit de Barcelona cu 40 de milioane de euro.

De altfel, Neymar a alimentat zvonurile potrivit cărora ar putea ajunge la Real Madrid, deși președintele lui PSG a ținut să le infirme ferm. Atacantul de 27 de ani a vorbit la superlativ despre rivala Barcelonei, echipă altături de care câștigat UCL, înainte a semna cu PSG.

"Real e unul dintre cele mai mari cluburi din lume și oricărui jucător i-ar plăcea să joace acolo. Sunt fericit la Paris, sunt foarte bine, dar nimeni nu știe ce va fi în viitor, însă nu spun că voi juca la Real Madrid. Barcelona a fost visul meu din copilărie și mi l-am împlinit", a declara Neymar în urmă cu o săptămână în presa din Brazilia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: