image
Sursa foto: Getty Images

Se retrage Sharapova? Declarațiile care spun totul despre marea campioană

Maria Sharapova a lăsat să se înțeleagă că se va retrage curând din tenis. Sportiva de 31 de ani a vorbit despre întreagul drum petrecut în sportul alb, dar și despre apusul carierei.

"Sunt la un nivel înalt în circuit de atât de mulți ani. Mi-am început aventura când eram încă o adolescentă. Am jucat deja împotriva multor generații de jucătoare, le-am văzut pe toate crescând. Este grozav să vezi cum junioarele talentate confirmă. Când ajungi la apusul carierei va fi intotdeauna cineva care să te înlocuiască. Asta este realitatea, nimeni nu este etern în vârful ierarhiei. Când am debutat, Justine, Kim și surorile Williams dominau.

Mă simțeam ca un copil când jucam împotriva lor, era ca un vis devenit realitate", a spus ”MaSha”.

Maria Sharapova este de multă vreme în prim-planul tenisului mondial. Câștigătoare a 5 trofee de Grand Slam în carieră, jucătoarea din Rusia a impresionat și prin frumusețea sa, nu doar pe terenul de joc, iar popularitatea de care se bucură de mai bine de un deceniu a pus-o în topul preferințelor fanilor. Unii dintre cei mai excentrici susținători ai Mariei chiar au făcut-o pe sportivă să spună că sunt nebuni.

"Am fani care se comportă destul de cuminți, dar unii chiar și-au făcut pe corpuri tatuaje cu numele meu, semnătura mea și cred că e ceva foarte spontan, foarte dedicat. Le mulțumesc, dar cred că sunt nebuni, ar trebui să o lase mai moale. În afară de asta, au fost destul de respectabili", a declarat Maria Sharapova, potrivit americanilor de la Tennisworldusa.

Fostul lider mondial are cinci trofee de Grand Slam în carieră: Australian Open (2008), Roland Garros (2012 şi 2014), Wimbledon (2004) şi US Open (2006).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: