image
Sursa foto: Bucuresti FM

Prezicerile astrale pentru astăzi, 10 mai

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 10 mai.

Berbec

O propunere ce pare a fi concretă, poate veni din afara sferei de activitate, poate din străinătate. Chiar dacă ideea pare profitabilă, totuși atenție, poți fi ținta unei înșelăciuni de proporții mari, care te poate afecta pe plan profesional în perioada imediat următoare. Ți-ar fi de folos o plimbare îndelungată pe afară pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Taur

Nu se arată perspective bune la orizont, dacă ai programat un interviu, posibil să fii defavorizat de cei din comisia de evaluare, care s-ar putea să te prindă pe picior greșit cu o întrebare capcană. Lipsa de concentrare te determină să dramatizezi, o pauză de relaxare ți-ar fi de folos.

Gemeni

Este timpul să nu te mai frămânți cu problema lipsurilor, cu toții avem un punct sensibil. Nu te transforma în altă persoană, nu-ți lua angajamente pe care nu le poți duce, totul se va rezolva datorită capacității de a sesiza ceea ce este esențial și cunoștințelor profesionale acumulate.

Rac

Încearcă să fii cât mai diplomat, nu este momentul potrivit pentru a-ți impune o anumită idee, fii atent și la ce simte cel drag, s-ar putea ca acesta să vrea să ia de unul singur o decizie. Chiar dacă te lași condus de dorințele proprii, ține cont de ceea ce-și dorește partenerul.

Leu

Gândul îți stă la călătorii, la începerea unei noi activități profesionale. Azi vei simți că toate se leagă și vrei să începi o activitate creativă care crezi că îți va aduce satisfacții. Intuiția este la cote maxime și vei avea șanse să faci o schimbare care se va dovedi benefică pe viitor.

Fecioară

Posibil să te trezești într-o situație neplăcută menită să atragă atenția asupra unor greșeli care necesită a fi reparate. Posibil că proiectul va fi amânat, va trebui să revizuiești planurile cu răbdare și atenție pentru a evita o omisiune, o altă greșeală.

Balanță

Îți place să lucrezi în echipă, poate mai mult pentru atmosfera plăcută de la locul de muncă. Ai răbdare să explici fiecare etapă a proiectului pe care îl demarezi, de aceea colegii te apreciază. La nivel afectiv, știi în această zi ce îți dorești, realizezi ce greșeli ai comis în trecut, ce este în neregulă cu tine.

Scorpion

În ansamblu, ziua aduce stres interior, și-ar plăcea să te schimbi. Sănătatea va fi și ea vizată, deși ai dorința de a schimba ceva la aspectul fizic, nu reușești să descoperi o cale optimă de a face acest lucru. Însă nu este exclus să primești pe calea visului un răspuns potrivit.

Săgetător

Se anunță o zi bună pentru a face schimbări în modul de a aborda orice discuție, provocările pot veni pe partea oficială, pentru a semna unele contracte în străinătate. Pe plan afectiv astrele susțin orice demers inițiat alături de cel drag, acesta va dori să coopereze, să își asume mai multe responsabilități.

Capricorn

Beneficiezi de pe urma unei energii pozitive care este favorabilă pentru a dezvolta noi relații sociale, dar totuși încearcă să nu atragi atenția interlocutorului asupra problemelor sale financiare, s-ar putea ca acesta să se simtă jenat și ep viitor să te evite.

Vărsător

În această zi te bucuri de laude, de încurajări, posibile măriri salariale, poate chiar vei avea o activitate suplimentară, care să îți aducă o sursă de venit în plus. Nu mai amâna discuțiile importante și luarea deciziilor majore, la muncă sau în afaceri sunt șanse să primești sprijin din partea colegilor sau a partenerilor.

Pești

Șanse mari să te reorientezi din punct de vedere profesional în această zi. Acționează, întrucât manifești tăria de caracter și curajulul necesar de a lua decizii majore. Acest fapt poate să ridice și unele probleme de gelozie, persoana iubită se poate simți exclusă, însă totul va veni la normal în zilele imediat următoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: