image
Sursa foto: as.com

Asensio: Nu vreau să-mi închei cariera purtând numărul 20: Ce tricou vânează starul lui Real

După despărțirea lui Cristiano Ronaldo de Real Madrid, numărul 7, rămas vacant, a fost una dintre mizele fotbaliștilor galactici din acest sezon.

Deși suporterii se așteptau ca legendarul număr să fie preluat de Marco Asensio, în cele din urmă i-a fost oferit lui Mariano Diaz, proaspăt repatriat pe Santiago Bernabeu. Astfel, spaniolul a dezvăluit pentru presa din Spania motivul pentru care nu a preluat numărul lui Ronaldo.

Asensio a declarat că după plecarea starului portughez, nu a avut șansa de a-și alege numărul de pe tricou. Cei din conducere nu l-au luat în calcul pentru această mutare.

"Nu mi-au oferit numărul 7. Clubul nu a discutat niciodată cu mine despre asta, deci nu am avut șansa de a alege în această privință", a dezvăluit Asensio.

Chiar dacă nu a primit numărul purtat de-alungul timpului la Real de Ronaldo și Beckham, Asensio visează să fie decar. În prezent, tricoul cu numărul 10 este purtat de Luka Modric.

"Este un număr care mereu mi-a plăcut, dar acum este pe mâini bune. În viitor, mi-ar plăcea să-l am. Nu vreau să-mi închei cariera purtând numărul 20! Cred că asta spune multe despre cum mă simt", a declarat Asensio pentru revista Panenka.

Fotbalistul spaniol vrea să profite la maximum de spațiul lăsat în echipă după plecarea lui Cristiano Ronaldo.

"Cu sau fără Cristiano, eu am abordat sezonul plin de speranță și cu intenția de a juca un rol mai important în echipă. Am început sezonul cu dreptul și mă antrenez foarte bine", a declarat jucătorul lui Lopetegui.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: