Candidatul unic al Platformei Demnitate și Adevăr, Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidului Liberal Democrat din Moldova, Andrei Năstase, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre soluțiile sale pentru dezvoltarea sportului în municipiul Chișinău, fiind însoțit de către sportive de performanță.

Candidatul Partidului "Casa Noastră - Moldova", Alexandr Roșco, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre piedicile cu care s-a confruntat pe durata campaniei electorale. Roșco spune că a scris mai multe contestații pe numele concurenților Silvia Radu și Ion Ceban, și a invocat mai multe abateri, dar fără succes. A tras o concluzie.

Silvia Radu și Ion Ceban au respins anterior acuzațiile aduse.

Candidatul socialiștilor Ion Ceban a susținut o conferință de presă, în care s-a referit la sursele de finanțare a implementării promisiunilor sale electorale.

Candidatul Partidului Popular din Republica Moldova, Maxim Braila, a organizat o conferință de presă, în care a vorbit despre importanța votării de către tineri.

Iar candidatul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu, a susținut o conferință de presă în care s-a referit la contestația depusă de socialiști pe numele său, în urma publicării de către Codreanu a unei fotografii alături de președintele României, Klaus Iohannis, cu ocazia unei recepții.

Ceilalți concurenți electorali nu au avut astăzi evenimente publice.