image
Sursa foto: Getty Images

PSG apelează la o ultimă variantă pentru a nu-l pierde gratis pe Kylian Mbappe! Ce plan au pus la cale parizienii

Kylian Mbappe (22 de ani) a ratat transferul mult visat la Real Madrid în vara acestui an, dar plecarea sa pe Santiago Bernabeu este doar o chestiune de timp.

Mai rămâne de văzut doar dacă PSG va reuși să îl convingă să semneze o prelungire a contractului, pentru a nu-l pierde gratis. Până acum, fotbalistul și-a refuzat echipa în repetate rânduri, dar clubul pregătește o nouă strategie.

Conform jurnalistului francez Abdellah Boulm, Mbappe vrea să își ducă înțelegerea cu PSG până la capăt, astfel că va rămâne jucătorul parizienilor până la finalul sezonului actual.

Aceeași sursă menționează faptul că gruparea de pe Parc des Princes dorește să îi ofere o prelungire a contractului pe o durată scurtă, lucru care o va face pe Real Madrid să fie nevoită să ofere o sumă de bani în schimbul serviciilor campionului mondial.

Dacă acest scenariu devine realitate, cel mai probabil Mbappe va pleca la Real Madrid în vară, însă nu din postura de jucător liber de contract.

PSG l-a împrumutat pe campionul mondial în vara lui 2017, pentru ca anul următor să-l achiziționeze definitiv în schimbul sumei de 180 de milioane de euro, dar vicecampioana Franței nu a fost singura echipă care l-a dorit la acel moment.

Josep Bartomeu, fostul președinte al Barcelonei, a început de ceva timp să "dea din casă", dezvăluind mai multe lucruri care s-au petrecut la echipă în perioada 2015-2020, în care și-a exercitat mandatul.

Printre altele, fostul oficial a povestit recent faptul că formația blaugrana se gândea serios să îl aducă pe Camp Nou pe șeptarul de pe Parc des Princes. Totuși, în cele din urmă, l-a ales pe Ousmane Dembele, deoarece își dorea un jucător care să joace în bandă.

"Transferul lui Mbappe era în cărți, dar antrenorii l-au preferat pe Dembele, pentru că voiau un jucător care să joace mai în lateral", a declarat fostul oficial de pe Camp Nou.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: