image
Sursa foto: Getty Images

Au bătut palma: Primul transfer făcut de Liverpool, după finala Ligii: a costat 50 de milioane €

Transferul lui Fabinho a fost confirmat. Mijlocaşul şi-a pus în această seară semnătura pe un contract. Mutarea e considerată extrem de surprinzătoare de către englezi, în condiţiile în care în ultima perioadă s-a scris intens că Manchester United ar fi foarte aproape să îl aconteze pe jucător.

Liverpool şi Monaco au bătut palma pentru Fabinho (24 de ani). Transferul îi va costa pe "cormorani" 50 de milioane de euro.

Pe lângă Naby Keita, acontat deja de anul trecut, mijlocul formaţiei care a jucat finala Ligii Campionilor se va întâri şi cu Fabinho, brazilianul care a impresionat în ultimele două sezoane în tricoul monegascilor.

RMC Sport anunţă că cele două cluburi au ajuns la un acord, iar suma plătită de englezi e una impresionantă, 50 de milioane de euro. După accidentarea lui Oxlade Chamberlain, Liverpool a avut probleme mari în zona de mijloc, mai ales că Emre Can (care va pleca la Juventus, din postura de jucător liber de contract) şi Lallana au acuzat şi ei probleme medicale pe final de stagiune.

Fabinho e un jucător polivalent, care a evoluat mai întâi ca fundaş dreapta, pentru ca apoi să joace tot mai des ca mijlocaş central.

”Este un jucător cheie, dar ne dăm seama că la un moment dat este corect să lăsăm jucătorii să plece”, declara Vadim Vasilyev, vicepreședintele clubului AS Monaco, de curând.

În Premier League, Fabinho se va confrunta cu doi dintre foştii săi colegi de vestiar, Bernardo Silva şi Benjamin Mendy, transferaţi vara trecută de City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: