image
Sursa foto: Bild

Lewa şi-a pierdut creditul la Munchen: "Se poartă de parcă ar fi Ronaldo"

Chiar dacă nu a avut un sezon slab, ba din contră, Robert Lewandowski face tot posibilul să plece de la Bayern. A adunat 46 de partide şi a marcat 40 de goluri. Fantastic, nu? Numai că la Bayern Munchen nu pare să-l mai suporte multă lume. Iar dubla cu Real Madrid, în care a fost inexistent, i-a enervat rău pe colegi, pe conducere şi, mai ales, suporteri.

Sâmbătă, la Koln, antrenorul celor de la Bayern s-a arătat, la finalul victoriei cu 3-1 din deplasare, iritat de atitudinea atacantului său. Nemţii spun chiar că nu prea s-a întâmplat să-l vadă pe Jupp Heynckes să-şi iasă din fire ca atunci când a vorbit despre reacţia polonezului la schimbarea cu Sandro Wagner. "Robert vrea să devină golgheterul celor mai importante cinci campionate din Europa. Dar trebuie să ştie că antrenorul este singurul care decide schimbările. Eu sunt şeful aici, nu altcineva, iar jucătorii trebuie să respecte asta", a spus germanul care peste două zile va împlini 73 de ani.

Din acelaşi motiv, anul trecut, Lewandovski s-a plâns că nu este ajutat îndeajuns de colegi pentru a câştiga lupta cu Aubameyang pentru titlul de golgheter. Iar în urmă cu o lună, la un antrenament, Mats Hummels l-a acuzat pe liderul naţionalei Poloniei că nu este suficient de implicat în jocul echipei de la care îşi ia salariul.

În afara fanilor, care s-au săturat de aerele lui Robert, nici fostele glorii ale clubului bavarez nu văd cu ochi buni comportamentul atacantului luat gratis de la la Borussia Dortmund în urmă cu 4 ani. "Robert e mereu eu, eu eu", a spus Paul Breitner, fostul mare jucător al lui Bayern, conform L'Equipe. "El se crede la fel de puternic ca Ronaldo, dar pe teren încă nu a dovedit acest lucru. Suporterii nu-l mai vor".

Chiar dacă este legat de Bayern până în 2021, este evident că Lewandovschi face tot posibilul să plece de la echipă, ştiut fiind interesul pentru el din partea celor de la Real.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: