image
Sursa foto: jurnal.md

Pedeapsă pentru polițistul care a violat o adolescentă în biroul de serviciu; A fost condamnat la doar 5 ani de închisoare

Poliţistul, care acum un an, împreună cu doi consăteni, au abuzat sexual o minoră la Orhei, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, cu executare.

Crima a avut loc în noaptea de 22 spre 23 iulie 2017. „Totul s-a întâmplat la discoteca din satul Pelivan, când învinuiţii, care se cunoşteau cu victima, au ademenit-o în automobilul unuia dintre aceştia sub pretextul de a merge acasă. Prin constrângere psihică şi fizică, aceştia au abuzat sexual minora de 16 ani. Violul s-a întâmplat în prezenţa celui de-al treilea complice, care se afla la volan şi care s-a dovedit a fi poliţist în cadrul Inspectoratului de poliţie Orhei”, se arată într-un comunicat.

Potrivit informațiilor, s-a stabilit că, patru zile mai devreme, victima ar fi fost abuzată sexual şi de către acel poliţist, care a invitat minora la întâlnire. Sub pretextul că ar avea de examinat o plângere, acesta a dus fata la Inspectoratul de poliţie din Orhei, unde a violat-o în biroul său de serviciu.

Ceilalţi doi agresori au fost condamnaţi, în toamna anului trecut, la patru ani de închisoare, cu suspendare.

Poliţistul a fost eliberat din funcţie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: