image
Sursa foto: Getty Images

Sora lui Raphael Varane a ratat titlul de Miss Franța, după ce l-a luat de 3 ori, dar a frânt multe inimi

Raphael Varane este unul dintre cei mai buni fundași din lume, iar sora sa e una dintre cele mai frumoase femei din lume. Annabelle Varane, în vârstă de 19 ani, a fost în finala competiției Miss Franța, însă a fost învinsă de Vaimalama Chaves, originară din Tahiti.

Toată lumea și toate statisticile o dădeau favorită pe sora fundașului de la Real Madrid, care a mai câștigat de trei ori competiția, însă sorții au decis altceva. Annabelle Varane s-a calificat în finală după ce câștigase Miss Nord-Pas-de-Calais, iar la competiția finală a terminat pe locul 12 din 29 de participante.

"Confirm că experiența de la Miss Franța este unică și te face să crești, indiferent de rezultat. Am ajuns în primele 12 și sunt mândră să-mi reprezint regiunea. Acum a trebuit să se oprească, aș fi câștigat prea mult în 4 ani", a postat frumoasă mulatră pe rețelele de socializare.

Annabelle nu a uitat să o felicite pe câștigătoarea Vaimalama Chaves: "Bravo, fetelor și în special felicitări scumpei mele din Polynesia, Vaimalama Chaves, care este o adevărată bijuterie. Sunt foarte fericită pentru ea, victoria este binemeritată".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: