image
Sursa foto: Facebook/Stanislav Pavlovschi

Pavlovschi: E clară dorința PSRM de a-l atrage pe Andrei Năstase în discuții nesfârșite ca să nu se poată întâlni cu oamenii

Socialiștii intenționează să-l atragă pe Andrei Năstase în dezbateri inutile pentru ca liderul Platformei DA să nu ai timpul să se întâlnească direct cu oamenii, consideră Stanislav Pavlovschi, vicepreședinte al formațiunii.

„Este clară dorinţa socialiștilor de a-l atrage pe Andrei Năstase în discuţii nesfârşite pentru a-i distrage atenţia de la campania electorală. Demult e cunoscut faptul că vorba lungă e profesia lor de bază. Or, susţinătorii Platformei DA preferă acțiuni, în loc de vorbe. Şi în loc de abilitatea de a vorbi la orice subiect noi preferăm să comunicăm direct cu locuitorii Chișinăului”, afirmă Stanislav Pavlovschi.

„Oamenii n-o să se simtă mai bine de la aceste discuții. Platforma DA preferă o politică a faptelor concrete, în locul politicii vorbelor goale. Putem spune că pe 3 iunie va fi o competiție a vorbelor goale și faptelor concrete, iar locuitorii capitalei vor trebui să aleagă între vorbăraie și pași concreți spre soluționarea problemelor arzătoare”, a adăugat Pavlovschi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: