image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase, după reacția SUA: Din acest moment și până la sancțiuni personalizate pentru Plahotniuc nu a mai rămas mult

„Din acest moment și până la sancțiunile personalizate pentru proxenetul penal și politic Plahotniuc, dar si pentru membrii anturajului său penal, sunt sigur, nu a mai rămas mult”.

Este declarația președintelui Platformei DA, Andrei Năstase, după emiterea de către Ambasada SUA în Republica Moldova a unei declarații în care critică dur Legea privind declararea voluntară și stimularea fiscală, numită și legea amnistierii capitalului, care a fost votată astăzi de Parlament.

„Ambasada Statelor Unite, exprimând părerea împărtăşită de partenerii internaţionali de dezvoltare ai Moldovei, consideră că cetățenii Moldovei au suferit deja consecinţele infracţiunilor financiare majore, că infractorii ar trebui pedepsiţi, nu răsplătiţi și că Poporul Moldovei merită mai mult. După ce am deconspirat laundromat-ul rusesc, precedat de atacurile raider şi am prezentat FBI toate datele legate de aceste crime împotriva poporului meu, azi am așteptat acest comunicat, știam că va veni. Nu avea cum să nu vină. Iar din acest moment, și până la sancțiunile personalizate pentru proxenetul penal și politic Plahotniuc, dar si pentru membrii anturajului său penal, sunt sigur, nu a mai rămas mult”, a comentat Andrei Năstase.

„Dar până atunci e 26 august 2018. Ziua în care îi putem matura. Să fim mulți, uniți și determinați”, a fost îndemnul liderului Platformei DA.

Noutăţile partenerilor

comentarii: