image
Sursa foto: Profimedia

Florentino Perez și-a încălcat promisiunea ! Președintele lui Real Madrid i-a negociat deja salariul lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (23 de ani) va intra din ianuarie în ultimele șase luni de contract cu Paris Saint Germain, iar atacantul va avea posibilitatea să negocieze cu orice echipă își dorește.

Cea mai probabilă destinație pentru internaționalul francez este Real Madrid, echipa sa preferată din copilărie. Oficialii lui PSG a încercat să îi propună mai multe oferte de prelungire a contractului, toate refuzate, însă, de Mbappe.

Florentino Perez, președintele de la Real Madrid, era hotărât să nu încerce să îl convingă pe Kylian Mbappe să semneze precontractul, decât după meciurile dintre madrileni și PSG din optimile UEFA Champions League.

Conducătorul madrilenilor a argumentat această decizie prin faptul că nu își dorește să îl pună pe Mbappe într-o situație ingrată.

Totuși, președintele lui Real Madrid nu a putut rezista tentației și și-a încălcat promisiunea făcută.

Potrivit TuttoMercatoWeb, Florentino Perez s-a întâlnit săptămâna trecută cu o rudă a jucătorului de la Paris Saint Germain și ar fi negociat deja salariul pe care ar urma să îl încaseze Mbappe la Real Madrid.

Întâlnirea ar fi avut câteva momente tensionate cauzate de pretențiile salariale ale jucătorului de 22 de ani, însă totul s-ar fi rezolvat, iar, din vară, Mbappe va îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

Conform cotidianului spaniol AS, Real Madrid a hotărât să schimbe planul pentru transferul campionului mondial, odată cu dubla manșă care va fi jucată în compania parizienilor. Din respect pentru PSG, albii nu vor ca Mbappe să semneze precontractul care-l trimite pe Santiago Bernabeu anul viitor decât după meciul retur, programat pe 9 martie.

Mai mult, formația din capitala Spaniei nu dorește ca Mbappe să joace împotriva viitoarei sale echipe din postura de jucător al lui PSG, deoarece asta ar atrage "presiuni insuportabile" din partea suporterilor francezi.

Real Madrid vrea ca plecarea lui Mbappe să se desfășoare în termeni amiabili. Astfel, dacă va ajunge la un acord cu șeptarul de pe Parc des Princes, el nu va pune pixul pe foaie decât după finalul dublei manșe din optimi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: