image
Sursa foto: acmilan.com

Probleme pentru AC Milan: Clubul va fi sancţionat de UEFA

Oficialii lui AC Milan au fost audiaţi, vineri, la Nyon, iar acum se aşteaptă la sancţiuni care ar urma să vină din partea Instanţei Europene de Constrol Financiar al Cluburilor.

”Vor fi sancţiuni, dar sperăm că vor fi limitate. Sper că UEFA va ţine cont de faptul că suntem noi proprietari şi că facem tot ce putem, dar cred că sancţiunile vor fi inevitabile”, a declarat Marco Fassone, directorul general al clubului AC Milan, scrie digisport.ro.

În urmă cu un an, clubul din Milano a fost cumpărat de investitori chinezi, contra sumei de 740 de milioane de euro. În vara anului trecut, AC Milan a cheltuit peste 200 de milioane de euro pe transferuri.

La Lyon au fost prezenţi şi oficialii lui PSG, tot în aceeaşi problemă ca şi clubul AC Milan. UEFA va lua o decizie la începutul lunii iunie.

Fair-play-ul financiar a fost implementat de UEFA în urmă cu opt ani şi presupune ca echipele care evoluează în cupele europene să nu cheltuiască mai mult faţă de cât câştigă. De asemenea, cluburile nu trebuie să aibă un deficit cumulat mai mare de 30 de milioane de euro pe ultimii trei ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: